Viper

Viper rengjøringsmaskiner selges på verdensplan og virksomheten er 100% danskeiet. Viper-produktene er driftsikre, har en enkel konstruksjon og prisen er attraktiv. 

Viper er profesjonelle rengjøringsmaskiner i kategoriene støvsugere, våt-/tørrsugere, gulvvaskemaskiner, tepperensere og poleringsmaskiner. 

Med salg i ca 50 land, på 4 kontinenter, har det vært viktig å utvikle forskjellige produktserier som lever opp til rengjøringskravene i forskjellige verdensdeler. 

Produktene vi selger i Norge er utviklet i en kvalitet som passer til europeiske krav - men er kun en mindre del av det sortimentet som produseres til verdensmarkedet på det store kinesiske produksjonsanlegget.  

 

Her finnes utviklingsavdelingen for rengjøringsutstyr til Europa som, i tett samarbeid med de europeiske salgsselskapene, konstant utvikler nye maskiner som lever opp til de krav kundene stiller i Europa.

Det europeiske hovedkvarteret for Viper ligger i Brøndby, Danmark, og det europeiske distribusjonssenteret er plassert i Antwerpen, Belgia. Hver dag leveres det fra Belgia rengjøringsmaskiner til hele Vesteuropa i et effektivt distribusjons set-up. 

Vårt slagord i Viper er ”Driftssikker, brukervennlig og kraftfull”. Et slagord som også kommer klart til uttrykk i produktene.

Viper eies av Nilfisk konsernet som er blandt verdens største virksomheter innenfor professjonelle rengjøringsmaskiner. Viper Nordic er en division av Nilfisk AS.​

​​​