AS5160 og AS5160T - ta en tur på den rene siden!


12.7.2016 10:39

Viper AS5160 og AS5160T er meget produktive gå-bak gulvvaskere med batteri- og tankkapasitet til å rengjøre i flere timer.
 
 
 
Med lett, komfortabelt og ergonomisk design, er disse robuste maskinene klare for en grundig rengjøring på innendørs overflater.

Med en arbeidsbredde på 51 cm og en kraftig 450W børstemotor, får disse maskinene jobben gjort raskt og enkelt. Spesielt hvis du går for modellen AS5160 T – for Traction – utstyrt med en 150W drivmotor som driver gulvvaskeren forover. Timer med rengjøring er sikret med 61 liter tankkapasitet både på rent. og skittenvannstank – og 2x12 Volt batterier.

Maskinene er velballanserte og lette og manøvrere takket være de store hjulene. Timeteller og vann-nivå indikator holder deg oppdatert, hastighetsreguleringssystemet på Traction-versjonen sikkrer en behagelig rengjøring uten de store anstrengelser. Tømming, fylling og rengjøring av gulvvaskeren gjøres enkelt - det sparer både tid og penger. 

Et prisgunstig og attraktivt valg for rengjøring av hotell og restauranter, buss- og togstasjoner, lager, kjøpesenter, butikker, sykehus, skoler og andre institusjoner.

  • ​Produktivitet: Arbeidsbredde 51 cm
  • Børste og pad kan festes/løses ut automatisk
  • Timeteller: Se hvor mange timer maskinen har vært i bruk
  • Høy kapasitet og økt produktivitet: 61-liter rentvannstank / 61-liter skittenvannstank
  • Robust og solid: Kraftig chassissystem og støpte tanker
  • Pålitelig: Kraftig 79 cm aluminum nal​